Български

Услуги

АКВА ХАУС TERMAL & BEACH

Aquahouse Thermal & Beach – здраве и красота чрез силата на водата.

Това е най-големият АКВА и СПА комплекс в България. В него има 14 басейна (открити и закрити), различни видове сауни, солна стая, хамам, парна баня, джакузи, детска зона със специален кът за малките посетители и аниматор, фитнес, зали за гимнастика и йога. Незвисимо дали искате почивка и пълен релакс, или спортна активност, тук ще намерите всичко, от което се нуждаете.

„АКВА ХАУС“ съчетава в себе си природните дадености на „Св. Св. Константин и Елена“ – слънце, море, зелена растителност. Във всички басейни водата е топла, извираща от собствени минерални извори. 

В комплекса има прекрасен ресторант, където можете да похапнете, а ако сте забравили бански и аксесоари за плуване, можете да ги закупите на място. Пригответе си минимум няколко часа, за да усетите атмосферата и да се отдадете на пълен релакс или водни забавления.

 

Aquahouse Thermal & Beach

St. St. Constantine and Helena Resort, 9006 Varna, Bulgaria

работно време 08:30-20:30 

тел: 052/812 812 


 

ДЕНТАЛЕН ТУРИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ

Хотел "Амфора" предлага комфортен престой за клиенти на дентална клиника ДентаПрайм.

Клиника Дентапрайм е открита през 2006 год. в околностите на град Варна, в непосредствена близост до централния път към к.к. "Св. Св. Константин и Елена". Високотехнологичното оборудване отговаря на последните постижения в областта на денталната медицина, а екипът се състои от внимателно подбрани квалифицирани специалисти. Клиниката предоставя висококачествени услуги в областта на денталната медицина на достъпни цени, вкл. поставяне на имплантати и естетически корекции на зъбите – избелване, поставяне на керамични коронки и фасети и др.


Хотел Амфора е предпочитан за престой на клиенти на ДентаПрайм в Св. Св. Константин и Елена

Апартамент под наем в комплекс от затворен тип в Приселци ("Приселски манастири") - хол, кухня, 2 спални, басейн, паркинг.

1 ден - 65 Евро

2-7дни - 60 Евро

над 8 дни - 50 Евро

един месец - 500 Евро 


 За повече информация, моля свържете се с нас ТУК


 

Хотел Амфора*** в ексклузивно парньорство с CarRentalsBulgaria, Ви предлага да отганизира за Вас трансфер от Летище Варна, ЖП Гара, Автогара или от всяка една точка във Варна или България. Идивидуални екскурзии и обиколни турове. За резервации и запитвания моля натиснете ТУК.

CarRentalsBulgaria е ексклузивен партньор на хотел Амфора*** за трансфери и автомобили под наем във Варна. Фирмата предлага автомобили под наем от летище София, Варна и Бургас и допълнителни безплатни услуги като доставка на автомобила на предпочитани от клиентите места, посрещане и трансфери в страната, отдаване под наем на аксесоари за пътуване, като GPS навигация, столчета за деца и др.